Miercuri, 27 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, Teatrul Figura Studio din Gheorgheni, pregătește evenimente speciale pe durata întregii zile. Asemenea edițiilor precedente, în realizarea programului, principalul aspect a fost atragerea interesului  tuturor categoriilor de vârstă.

 

De Ziua Mondială a Teatrului, toți cei interesați sunt așteptați la ora 10.00 să servească o cafea cu membrii trupei, după care, între orele 11.00 și 14.30, din jumătate în jumătate de oră, vom călăuzi, în total, 8 grupuri de spectatori, în culisele teatrului. La acest eveniment sunt așteptați și elevii claselor I-XII, înscrierile fiind înregistrate până marți, 26 martie, ora 15.00.

La concursul „Kviz teatral” înscrierile se pot face atât individual, cât și în grup, fie anticipat, fie fața locului.

Ziua urmează să fie încheiată cu spectacolul O noapte furtunoasă de I. L. Caragiale în regia lui Albu István. Reprezentația programată începând cu ora 19.00 va fi cu atât mai specială, cu cât, după o viață de aproape 30 de reprezentații în total, spectacolul montat în 2016 va fi cea din urmă reprezentația pe scena teatrului din Gheorgheni. Firește, de data aceasta, spectacolul rezervă noutăți și surprize chiar și spectatorilor care îl văzuseră deja.

Intrarea la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului este liberă, mai puțin în cazul spectacolului O noapte furtunoasă la care biletul de intrare costă 5 lei.

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală din incinta teatrului de luni până vineri între orele 15.00 și 19.00. Pentru informații suplimentare și rezervări de bilete ne puteți contacta telefonic 0752-227-011, sau email org@figura.ro. Tot aici se înregistrează înscrierile pentru plimbarea în culise, respectiv concursul „Kviz teatral”.

Bilete online: www.biletmaster.ro.

Ziua Mondială a Teatrului | TEATRUL FIGURA STUDIO
● miercuri, 27 martie ●
PROGRAM


10.00 CAFEA CU MEMBRII TRUPEI FIGURA (YourLivingRoom, Teatrul Figura Figura Stúdió)
11.00-14.30 PLIMBARE ÎN CULISE (pe baza înregistrărilor anticipate în incinta teatrului)
16.00-18.00 KVIZ TEATRAL (YourLivingRoom, înregistrări individuale sau în grup, fie anticipat, fie la fața locului)

19.00 O NOAPRE FURTUNOASĂ după I. L. Caragiale | ultima reprezentație; regia: Albu István (sala mare)

 

 

25 martie 2019