Unul dintre cele mai reușite musicaluri în limba maghiară, bazat pe romanul de renume mondială a lui Rudyard Kipling: Cartea junglei.

Punerea pe scenă a poveștii binecunoscute a puiului de om pierdut în adâncul junglei indiene, va fi următorul proiect de mare anvergură al Teatrului Figura Stúdió Színház, realizat în colaborare cu Trupa de Teatru Școlar Szín-kron, Salamon`s Jam Orchestra, orchestra și corul Liceului Teoretic Salamon Ernő.

În 2022, această formație a adus la succes deja un alt musical intitulat Egy popfesztivál, doar cu participarea elevilor de vârsta 14-18 ani. Cu aceasta ocazie, inițiativa trupei de teatru școlar se va pregăti cu o infrastructură scenică mai complexă, asigurată de teatrul municipal care a considerat dintotdeauna importantă susținerea ambițiilor tinerilor din Gheorgheni.

La realizarea proiectului inedit participă aproape 100 de liceeni, spectacolul, însă, promite să fie mai mult decât un spectacol de amatori entuziaști.

Aventurile lui Maugli, lupta băiatului cu animalele junglei, cu oamenii necunoscuți și cu el înșine pentru a-și (re)găsi identitatea va fi prezentată cu muzică live – premieră absolută în istoria piesei.

Premiera va avea loc vineri, 24 februarie 2022 de la ora 19.00 în sala mare a Casei de Cultură Petőfi Sándor din Joseni. Următoarea reprezentație: 25 februarie. 

Bilete vor fi puse la vânzare în curând și vor putea fi achiziționate online pe pagina www.figura.biletmaster.ro

14 ianuarie 2023