N-ai idee unde să ieși diseară? Te-ai uita la un spectacol sau, deopotrivă, fix n-ai chef de cultură, mai bine de o bere cu prietenii? Începând de 14 septembrie vei avea ocazia să le combini pe ambele! Teatrul Figura Stúdió Színház pregătește un proiect inedit în Gheorgheni: regizorul invitat Tóth Árpád montează piesa Portugalia semnată de dramaturgului de succes contemporan Egressy Zoltán… în OneSES Pub.

Povestea Portugaliei se desfășoară în cârciuma unui sat uitat de lume, în acest sens, ce locație ar fi mai potrivit spectacolului decât un bar original, un pub în toată firea.

Există locuri unde timpul stă pe loc. În aceste locuri trăiesc oameni, la fel ca tine sau ca mine. Însă, timpul s-a oprit și în sufletul lor. Sigur, au dorințe, vise, dar cumva nu reușesc să facă primul pas de a ieși din viețile deraiate, fără niciun punct de sprijin. Dar în adâncul sufletului, pe o alee ascunsă, mai pâlpâie o scânteie slabă. Este o scânteie de vitalitate, o scânteie a soluțiilor, a viselor, o scânteie de lâncezeală, de plecare... întrun loc exotic. De exemplu, în Portugalia.

Locurile sunt limitate, bilete pentru primele reprezentații pot fi achiziționate online pe pagina figura.biletmaster.ro sau înainte de spectacol la locație. Rezervări, informații: 0752-227-011. 

13 septembrie 2022