Odată că instaurarea noilor reglementări, vă comunicăm regulile privind organizarea și desfășurarea evenimentelor teatrale, valabile până în data de 24 noiembrie 2021.

Conform Hotărârii Comitetului Național de Situații de Urgență nr. 91/22.10.2021, începând cu data de 25 timp de 30 de zile, teatrele pot să primesc publicul la 30% din capacitatea maximă a sălilor de spectacole.

La evenimentele organizate de teatrul nostru au acces doar spectatorii care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile, prin intermediul certificatului digital al UE. Este în continuare obligatorie purtarea măștii în incinta teatrului, respectiv pe toată durata a spectacolelor.

Ca urmare a restricțiilor, Teatrul Figura Stúdió Színház își suspendă programul din lune octombrie, precum se amână și spectacolele în cadrul abonamentelor pentru elevi, progamate pentru sfârșitul lui octombrie, respectiv începutul lui noiembrie: Operele complete ale lui William Shakespeare – pe scurt din 28 octombrie; Torzonborz Pungașul din 3-4 noiembrie și Pisica-prințesă cea fermecată din 18-20 noiembrie.

În această perioadă, caseria teatrului va fi deschisă numai cu oră înaintea spectacolelor. Vă recomandăm achiziția online a biletelor pe www.figura.biletmaster.ro. Pentru rezervări și informații sunați la 0752-227-011. 

26 octombrie 2021