În următoarele zile au loc ultimele repetiții ale unui eveniment teatral inedit în producția Teatrului Figura Studio: actorul Kolozsi Borsos Gábor vă așteaptă cu one-man show-ul intitulat V.I.N., legat cu o cină tip fine dining și degustare de vin. Premiera spectacolului gastronomic va avea loc duminică, 10 octombrie la ora 19.00 în sala Restaurantului Szilágyi.

Întro seară aparent obișnută, intră la restaurant un oaspete neașteptat. Anecdotele și cântecele lui ne invit la o călătorie în literatura vinului și a artei mâncării, și totodată ne dezvăluie povestea vieții lui, plină de peripeții și situații neașteptate.

În repertoriul Teatrului Figura Studio se regăsește anual câte un proiect inițiat de actorii trupei. De data aceasta Kolozsi Borsos Gábor este la rând care pe lângă activitățile sale de actor este un mare admirator al vinurilor, iar – în colaborare cu Crama Sike Tamás – a fost moderatorul mai multor degustări de vin.

În timpul spectacolului, publicul va servi o cină tip fine dining de șapte feluri, creată de cheful local Zsigmond András și o selecție de vinuri de calitate din Crama Sike Tamás (Eger, Ungaria). Performance-ul lui Gábor va fi acompaniată pe pian de Korpos Szabolcs.  

Biletul de intrare costă 50 de lei și se poate achiziționa în exclusivitate în avans online pe pagina www.biletmaster.figura.ro sau în casieria Teatrului Figura Studio de luni până vineri între orele 15.00-19.00. Informații la numărul de telefon 0752-227.011 sau la adresa de email org@figura.ro .

23 septembrie 2021