Vara anului 2021 s-a dovedit una foarte activă pentru Teatrul Figura Studio: turnee, festivaluri peste hotare și acasă i-au ținut ocupați pe colegii noștri.  

În iunie am participat la ediția a 33-a a Festivalului Teatrelor Maghiare în Kisvárda unde, spectacolul de deschidere Boldogtalanok/Nefericiții (r.: Albu István) a obținut premiul pentru cea mai bună regie. În iulie ”Crema Teatrului Figura Studio” și-a prezentat spectacolul Operele complete ale lui William Shakespeare – pe scurt în Záhony (Ungaria), iar în august ne-am deplasat cu Familia Tót la Teatrul de Cetate din Gyula.

În calitate de organizator al Curții de Teatru și Cărți, alături de Editura Gutenberg din Miercurea Ciuc, Teatrul Figura Studio a participat la realizarea primului festival cultural regional din depresiunea Gheorgheniului EGYFESZT,  în perioada 29 iulie-1 august.

Rândul turneelor internaționale continuă și în septembrie: în prima săptămână a lunii, trupa este așteptată la Novi Sad, Serbia să prezinte spectacolul Nefericiții de două ori publicului sârb. 

27 august 2021