De mai bine de un an, instituțiile de cultură se află întro situație dificilă de funcționare și financiară din cauza restricțiilor în urma pandemiei. 

În acestă perioadă dificilă, suportul publicului nostru este și mai important, de aceea îndemnăm pe toți iubitorii de cultură și de teatru să profite de posibilitatea de a susține activitatea noastră acordând cei 3,5% din impozitul de venit Asociației Figura.

Asociația Figura a fost fondată în 1991 și are ca scop sprijinirea profesională și financiară a activității Teatrului Figura Studio, suportul inițiativelor care au în vedere reînnoirea vieții teatrale. Activitate Asociaței este inseparabilă de funcționarea Teatrului, fiind partenerul principal la majoritatea proiectelor Teatrului, precum la spectacole proprii, festivaluri organizate (Colocviul Teatrelor Minorităților Național, dance.movement.theatre și FiguraFeszt) și alte manifestări.

Puteți redirecționa cei 3,5% din impozitul până în data de 25 mai 2021 inclusiv. Formularul completat cu datele Asociației poate fi descărcat de aici: https://drive.google.com/file/d/16UTMeEad2nH6BnxfMHrwjn3bO7njWtHJ/view?usp=sharing

După completarea cu datele personale ale contribuabilului, formularul poate fi depus:

·        personal la sediul Administrației Finanțelor Publice (în 2 exemplare)

·        prin poștă, în scrisoare recomandată

·        electronic pe platforma Spațiul Virtual: https://www.e-guvernare.ro/

·        Formularul poate fi completat la secretariatul Teatrului Figura Stúdió Színház (Bulevardul Frăției 9, intrarea laterală) zilnic între orele 9-14. Formularele completate în acest fel vor fi predat Administrației Finanțelor Publice de către Teatru.

 

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

20 aprilie 2021