Anul 2021 începe cu un program variat la Teatrul Figura Stúdió: spectacole live, spectacole de renume din arhiva video pentru mici și mari, o seară de podium cu atmosfera cafenelelor primelor decenii din secolul XX., și o premieră nouă pe la sfârșitul lunii.

În timpul vacanței oferim copiilor două spectacole îndrăgite de fostele generații de preșcolari. Ambele povești pot fi vizionate pe canalul YouTube al Teatrului: Aventurile lui Fluieraș de 1 ianuarie și Prințul Többsincs în data de 6 ianuarie.

Tinerii din piesa contemporană română Stop the Tempo! revin în studioul pe scena mare pe 8 ianuarie de la orele 19.00. Cel mai recent spectacol, Pescărușul în ianuarie se joacă cu prilejul zilei de naștere marelui dramaturg rus, Cehov în data de 29.

Înregistrările din arhivă difuzate în ianurie vor fi două spectacole de divertisment: Nebunia de zi cu zi (2011) pe 13 și Un roman polițist (2010) în data de 27 ianurie.

Trupa Treatrului Figura Stúdió Színház pregătește un spectacol nou: piesa Nefericiții de Füst Milán, un scriitor din renumita generație Nyugat (Occidentul), montată după viziunea regizorului-director Albu István va fi prezentată în premieră pe 19 ianuarie, cu o repriză cu ocazia Zilei Culturii Maghiare pe 22 ianuarie.  

4 ianuarie 2021