Începând cu azi orașul Gheorgheni a intrat din nou în categoria de zonă verde din punct de vedere a riscului epidemiologic. Ca urmare, în restul lunii decembriei Teatrul nostru își primește din nou spectatorii la 50% din capacitatea sălilor.

Cel mai jucat spectacol din repertoriul actual al Figurei, Pietre în buzunar interpretat de Kolozsi Borsos Gábor și Moșu Norbert-László se întoarce întro formă nemaivăzută: diseară de ora 19.00 publicul poate urmări spectacolul în condiții clasice de teatru în Sala Studio al Teatrului sau de acasă, în transmisie live pe platforma www.eventim.ro. Înregistrarea și difuzarea spectacolului se face în timp real datorită unei echipe de cameramani și editori profesioniști.

Pe 18 decembrie Familia Tót vă așteaptă din nou în Sala Mare de la orele 19:00, în data de 23 decembrie va avea loc ultima reprezentație a Jurnalului de droguri, de asemenea difuzată online pe Eventim.

Bilete se pot achiziționa în casieria Teatrului de luni până vineri între orele 15.00-19.00 sau online pe www.biletmaster.ro.

Pentru difuzările live bilete exclusiv pe pagina www.eventim.ro .   

11 decembrie 2020