Începând cu stagiunea a 37-a, Teatrul Figura Stúdió Színház lansează Cardul Club, un abonament tip mecenat care este valabil la toate evenimentele Teatrului Figura Stúdió Színház din stagiunea 2020/2021 (premiere, spectacole proprii, inclusiv spectacolele invitate și evenimente private). Cardul Club Figura costă 1000 și asigură accesul a 2 persoane la oricare eveniment organizat de Teatru. Cardul Club este nominal și netransmisibil.

Din cauza imprevizibilității privind situația pandemiologice, în stagiunea aceasta, din păcate, nu se anunță abonament pentru elevi și preșcolari. Deși nu avem posibilitate de a programa spectacole organizate după modelul stagiunilor trecute, spectacole pentru copii și pentru tineret vor fi incluse în repertoriul planificat în aer liber.

În noua stagiune se modifică prețul biletelor de teatru pentru spectacolele organizate de Figura. În acest sens, biletul cu preț întreg va costa 20 de lei, biletele cu reducere pentru pensionari și studenți, respectiv pentru grupuri de minim 10 persoane vor putea fi achiziționate cu 15 lei. Elevii vor beneficia de bilete cu preț redus de 5 lei. Pentru premiere se pot achiziționa bilete la un preț unitar de 30 de lei.

Bilete se pot cumpăra online pe www.biletmaster.ro sau în zile lucrătoare între orele 15-19 în casieria Teatrului, respectiv înainte de spectacole la locație. 

20 august 2020