Premiera spectacolului lectură Biorobot din data de 18 iunie s-a dovedit un adevărat succes, prin urmare poveștile femeilor și familiilor transilvănene, selectate din volumul omonin al scriitoarei Botházi Mária, vor fi prezentate încă o dată în stagiune. Reprezentația va avea loc luni, 29 iunie de la orele 20.00 pe Scena Living, noua scenă în aer liber.

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul va avea loc în 30 iunie. Biletele cumpărate prealabil vor fi valabile în a doua zi.

Bilete pot fi achiziționate, preferabil, online pe www.biletmaster.ro, respectiv din casieria teatrului de luni până vineri între orele 15-19 și cu o oră înainte de spectacole. În incinta Teatrului și pe toată durata a evenimentului sunt obligatorii regulile în vigoare, precum purtarea adecvată a măștii de protecție și păstrarea distenței fizice de 1,5 metri. La intrarea efectuăm măsurare temperaturii corporale cu termometru noncontact. Persoanele ale căror temperatură este mai mare decât 37,3 °C, refuză măsurarea temperaturii sau nu poartă mască de protecție, nu au voie la acces la eveniment.

23 iunie 2020