Spațiile de joc ale Teatrului Figura Studio se completează cu o nouă scenă în aer liber, plasată în curtea interioară a clădirii. Scena este dedicată evenimentelor de mai mici dimensiuni (spectacole tip studio, concerte etc.), respectiv în perioada stării de alertă va fi locația principală ale spectacolelor programate, conform prevederilor legale pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.


Scena Living va fi inaugurată cu premiera spectacolului lectură Biorobot joi, 18 iunie de la orele 20.00, realizat și interpretat de Bartha Boróka și Tamás Boglár. Textul spectacolului este o selecție din schițele apărute în volumul omonim al scriitoarei și jurnalistei clujene.


Bilete pot fi achiziționate, preferabil, online pe www.biletmaster.ro, respectiv din casieria teatrului de luni până vineri între orele 15-19 și cu o oră înainte de spectacole. În incinta Teatrului și pe toată durata a evenimentului sunt obligatorii regulile în vigoare, precum purtarea adecvată a măștii de protecție și păstrarea distenței fizice de 1,5 metri. La intrarea efectuăm măsurare temperaturii corporale. Persoanele ale căror temperatură este mai mare decât 37,3 °C, refuză măsurarea temperaturii fără atingere sau nu poartă mască de protecție, nu au voie la acces la eveniment.

 

16 iunie 2020