La sfârșitul lunii martie și în luna aprilie, Teatrul Figura Studio transmite online înregistări ale spectacolelor memorabile din arhiva și repertoriul actual al teatrului.

 

Seria de spectacole online începe cu ocazia Zilei Mondiale ale Teatrului: în datele de 27, 28, 29 martie de la ora 19.00, Teatrul vă invită la vizionarea online a spectacolului Trei surori de Cehov în regia lui Albu István. Trei surori este primul spectacol din istoria Teatrului Figura care a participat la Festivalul Național de Teatru din București. Reprezentațiile de la sfârșitul ediției a 29-a au avut parte de un succes neașteptat atât din partea publicului bucureștean, cât și din partea criticilor. Înregistrarea subtitrată în limba română a spectacolului poate fi accestă de pe linkul afișat în curând pa pagina Facebook a evenimentului.

 

Seria de spectacole online continuă și în cursul lunii aprilie: în cele patru sfârșituri de săptămână se va transmite câte o înregistrare de spectacol din arhivă. Cele patru spectacole vor fi alese prin votarea publicului dintre cele opt titluri propuse de Teatru:

 

Un tramvai numit dorință(r.: Botond Nagy, 2018) – subtitrat în limba română

Salonul nr. 12 (r.: Barabás Olga, 2016) – fără subtitrarea

Pietre în buzunar (r.: Csuja László, 2015) – fără subtitrare

Murlin Murlo (r.: Barabás Árpád, 2013) – fără subtitrare

Teren de joacă (r.: Bozsik Yvette, 2009) – spectacol nonverbal

Frig (r.: Leta Popescu, 2018) – subtitrat în limba română 

O noapte furtunoasă(r.: Albu István, 2016) – fără subtitrare

Fedra (r.: Albu István, 2017) – fără subtitrare
 

Accesați pagina Facebook a Teatrului de luni până joi pentru a vota spectacolul pe care doriți să-l vizionați transmis live în următorul sfârșit de săptămâna. Fiecare spectacol votat va avea trei transmisii: vineri, sâmbătă și duminică de la ora 19.00. 

25 martie 2020