Teatrul Figura Studio prezintă spectacolul pentru familie Pădurea Pătrat-Rotundă după basmele povestitorului maghiar Lázár Ervin, în regia lui Dávid Péter. Premiera va avea loc vineri, în data de 17 ianuarie de la ora 17.00 în sala mare a Teatrului Figura Studio.

Spectacolul este inspirat de volumul popular al autorului cu poveștile despre viața de zi cu zi a locatarilor din Pădurea Pătrat-Rotundă. Fiind considerat Micul prinț sau Winnie-the-Pooh unguresc, Pădurea Pătrat-Rotundă se adresează atât copiilor, cât și adulților, reprezintă niște valori umane universale ca acceptarea celuilalt și importanța mediului înconjurător.

Nu-i așa că noi toții credem că leii sunt periculoși, caii nu sunt albaștrii, iepurii sunt campioni la alergare, pisicii sunt drăguțe, brazii sunt legați la pământ, paznicii pădurii vor numai binele animalelor, monștrii sunt haini și fiecare știe ce și când trebuie să spună? Cu toate că locuitorii Pădurii Rotunde pătrățoase nu corespund acestor așteptări, dar acceptând felul lor aparte de a fi, trăiesc în armonie sub îndrumarea atotștiutorului Mikkamakka.

Cu ocazia premierei, Teatrul Figura Studio organizează strângere de fonduri pentru tratamentul medical extrem de costisitor al actriței Tompa Klára din Târgu-Mureș. Pentru premieră se pot achiziționa bilete cu titlu gratuit în casieria Teatrului. Vă invităm ca să oferiți prețul original al biletului sau suma dorită în donație. Donațiile sunt așteptate în cutia plasată cu acest scop în foaierul Teatrului. 

13 ianuarie 2020