Seria spectacolelor dedicate pentru copii în organizarea Teatrului Figura Studio continuă în luna noiembrie: Teatrul de Păpuși Puck din Cluj Napoca prezintă spectacolul de teatru de păpuși Sărmanul Djoni și Árnika pentru copii având vârsta cuprinsă între 3-6 de ani. În perioada de 26-28 noiembrie vor avea loc în total șase reprezentații în Sala Studio a Teatrului Figura Studio, de câte două ori pe zi de la ora 9.30 respectiv de la orele 11.00.

Spectacolul de teatru de păpuși este adaptat pe scenă după povestea lui Ervin Lázár, despre dragoste adevărată, responsabilitate, loialitate, perseverență, libertate și multe alte valori fundamentale.

În ciuda comploturilor rău intenționate și seducțiilor răutăcioase ale Vrăjitoarei cu O Sută de Chipuri, Sărmanul Johnny ajunge să o cunoască până la urmă adevărata sa iubire, Árnika, frumoasa fiică a regelui Östör. Dragostea protectivă a tatălui testează iubirea celor doi: tinerii sunt nevoiți să stea departe unul de celălalt timp de șase luni. Totuși, încercările lor nu iau sfârșit nici după cele șase luni, pentru că o vrajă teribilă îl transformă ori pe Johnny, ori pe Árnika în rață. Leacul blestemului se află în Țara Minunilor, la Zâna cu Șapte Capete, însă cei doi mai trebuie să înfrunte și pe banditul Ipiapacs și banda sa, să caute soluții la supărările lui Rézbányai Győző și sensibilitățile celor doisprezece frați. Istețimea și inventivitatea lui Johnny, inima bună și atitudinea fermă a lui Árnika îi ajută întotdeauna în vremurile grele, până ce Zâna cu Șapte Capete ridică blestemul.

Reprezentațiile spectacolului invitat al Teatrului de Păpuși Puck au fost realizate cu finanțarea Consiliului Județului Harghita. 

22 noiembrie 2019