Teatrul Figura Studio colectează furtunuri (de udat, de duș, de mașină de spălat etc.) și cabluri (prelungitoare, cabluri de internet etc.) pentru decorul noului spectacol în pregătire: Pădurea Pătrat-Rotundă de Lázár Ervin. Totodată se caută și antene parabolice, respectiv boxe audio nefuncționale de dimensiuni mici.

Deșeurile-donație se primesc până în data de 13 decembrie la Biroul de Pr și Marketing al Teatrului Figura Studio (Casa de Cultură, intrarea laterală) în zile lucrătoare între orele 10-16. Contact: pr@figura.ro.

Cei darnici vor participa la o tragere de sorți unde se poate câștiga un bilet de familie, valabil pentru premiera spectacolului care va avea loc în ianuare în Sala Mare a Teatrului.

Spectacolul-poveste adresat atât copiilor, cât și părinților va fi montat de Dávid A. Péter, colaborator recurent al Teatrului Figura Studio. Echipa creatoare pune accent pe reciclarea deșeurilor în vederea realizării unui decor de teatru care va fi alcătuit, pe lângă cele enumerate mai sus, din peturi și din alte aparaturi electronice nefuncționale.


„Noi, umanii, ar trebui să tratăm mai cu minte natura. Într-așa fel încât fiecare ființă să-și găsească locul ei liniștit de trai.” (Lázár Ervin)

 

20 noiembrie 2019