Între 18-20 noiembrie va avea loc turneul în zona Gheorgheniului al spectacolului Petrecerea lui Abigail de Mike Leigh, în regia lui Barabás Árpád. Comedia realizată la începutul anului 2019 în coproducția teatrelor din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc și Gheorgheni, în cadrul inițiativei

„Programe culturale pentru județul Harghita” săptămâna viitoare va fi prezentată în trei localități: în data de 18 noiembrie la Bălan, 19 noimebrie la Ciumani, iar 20 noiembrie la Remetea. Fiecare reprezentație va avea loc în casa de cultură locală de la orele 19.00. 

Bilete se pot cumpăra la locație la un preț unitar de 15 ron.

Personajele spectacolului sunt vecini de stradă, fapt pentru care doresc să se cunoască cât mai bine. Abigail, fiica unuia dintre vecini, organizează o petrecere în casa vecină, iar între timp, adulții vor și ei să se simtă bine: încearcă să se distreze și să se relaxeze și ei, însă sunt împiedicați de niște evenimente neașteptate.

Spectacolul face parte din inițiativa „Programe culturale pentru județul Harghita”. Eveniment realizat de Teatrul Figura Studio în colaborare cu Consiliul Județean Harghita, Centrul Cultural Județean Harghita și Primăria Bălan, Ciumani si Remetea.

 

13 noiembrie 2019