În luna noiembrie vă așteptăm cu reluările spectacolelor de succes din stagiunile precedente, cu spectacole pentru copii și elevi, iar după reprezentațiile programate în această lună vor fi urmărite de discuții cu publicul cu ocazia căreia spectatorii au ocazia să se întâlnească personal cu actorii, să împărtășească părerile cu creatorii. 

La spectacolele Familia Tót (9 noiembrie, ora 19.00 în Sala Mare) și Petrecerea lui Abigail (17 noiembrie, ora 19.00 în Sala Studio) se asigură supratitrare în limba română.

În perioada 11-14 noiembrie, Trupa Nézőművészeti Kft. (Budapesta) prezintă două spectacole dedicate special elevilor respectiv concepute pentru a fi jucate în clase. Piesa „7 zile”, bazată pe romanul de tineret cu același titlu, respectiv monodrama „Mi-am luat lumea în cap” vor fi prezentate elevilor de clasa a 7-a și a 8-a ale școlilor generale Vaskertes, Fogarasy Mihály și Kós Károly. Ambele spectacole pot fi vizionate și în afara abonamentelor de tineret în Sala Studio a Teatrului Figura Studio în datele de 11 și 12 noiembrie de la orele 19.00.

Anul acesta a crescut numărul abonaților de copii și de elevi, Teatrul Figura Stúdió oferă spectacole pentru toate categoriile de vârstă. De-a lungul stagiunii, în cadrul abonamentului cei mai mici vor viziona câte un spectacol al Teatrului de Păpuși Cimborák și al Trupei Mozsikácska din Sfântu Gheorghe, Teatrului de Păpuși Puck din Cluj Napoca și al Atelierului de Păpuși din Odorheiu Secuiesc. Elevii  din clasele primare și gimnaziale vor benefica de spectacolele pentru copii ale Companiei de Teatru Nézőművészeti Kft. din Budapeste, Teatrului Csíki Játékszín, Teatrului Tomcsa Sándor din Odorheiu Secuiesc, Teatrului Figura Studio și ale trupelor de teatru de elevi Szín-kron și Játszínkék din Gheorgheni. Abonamentul liceenilor conține trei spectacole proprii ale Teatrului Figura Studio: Petrecerea lui Abigail, Fum, sau ocuparea teatrului și Ghinionul pisicilor

11 noiembrie 2019