Anul acesta Teatrul Figura Studio va participa pentru prima dată la Festivalul Național de Teatru – cel mai important eveniment teatral în țară – care va avea loc în București între 18-27 octombrie 2019. În cadrul FNT-ului va fi prezentat spectacolul Trei surori de Cehov, în regia lui Albu István.

Lista teatrelor participante și a spectactacolelor selecționate – întrun număr total de 41 – a fost anunțată pe pagina oficială a festivalului în data 3 iulie de către directorul festivalului Marina Constantinescu.

Invitația la ediția a 29-a a Festivalului Național de Teatru este o premieră absolută în istoria Teatrului Figura Studio.

Felicitări trupei! Următoarea reprezentație Trei surori în Gheorgheni va avea loc în toamnă, în cadrul Colocviului Teatrelor Minorităților Naționale, ediția a 13-a.

Lista completă a spectacolelor din programul Festivalului Național de Teatru se poate accesa la linkul următor: https://fnt.ro/2019/selectia-oficiala-a-spectacolelor-din-festivalul-national-de-teatru-2019/#A 29-a ediție a Festivalului Național de Teatru se va desfășura la București, între 18 și 27 octombrie 2019, director: Marina Constantinescu.

Motto-ul acestei ediții: Teatrul, clipa magică a istoriei

Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria Municipiului Bucureşti

Producători: UNITER – Uniunea Teatrală din România, Centrul Cultural Expo Arte, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti

Partener: Institutul Cultural Român

Sponsori: HelpNet, MOL România, DEDEMAN, Domeniile Blaga

Toate informațiile: www.fnt.ro


3 iulie 2019