Kolozsi Borsos Gábor tavaly bemutatott gasztrószínházi előadása, a B.O.R. új helyszínre költözik, január 22-én este 19:00 órai kezdettel a Csíky-kertben található K&K rendezvényteremben láthatja a közönség.

Az idei évad egyénije Márkó Eszter rendezésében egyszerre nyújt kulturális és kulináris szórakozást; a műfajilag gasztrópuccsként meghatározott előadás tíz szerző művéből, egy héttételes borsorból és hozzá találó falatokból, valamint különböző dallamokból állt össze. Az előadás létrejötte igazi csapatmunka: Kolozsi Borsos Gábor színészt Korpos Szabolcs zongorajátéka kíséri; a borok Sike Tamás pincéjéből kerülnek a poharakba, az ínyenc menü pedig Zsigmond András - kicsiZsiga séf alkotása.

Bár a mondás szerint sörre bort bármikor, a Figura játékrendjében mégis fordítva, a B.O.R.-t követően január 24-én este a S.Ö.R. (Shakespeare Összes Rövidítve) című háromszereplős előadás kerül műsorra. Január 29-én szintén egy trió áll színpadra; a Hol vagy, te paszományos? című zenés, táncos, tragikomikus emlékgyakorlatokat láthatja a nagyérdemű Csuja László rendezésében.

A B.O.R. című előadásra a jegyek ára egységesen 50 lejbe kerül, a további előadásokra 20 lej értékben válthatnak jegyet az érdeklődők, egyetemistáknak és nyugdíjasoknak 15 lej, iskolásoknak 5 lej a belépő. Jegyek válthatók előadások előtt egy órával az előtérben található jegypénztárban vagy online a figura.biletmaster.ro oldalon. Helyfoglalás és információk a 0752 227 011-es telefonszámon vagy az org@figura.ro e-mail címen.

Továbbra is érvényesek az előírt szabályok: az eseményre a 12 éven felüli személyeket kizárólag QR-kóddal ellátott oltásigazolással, a fertőzésen való átesést igazoló dokumentummal, 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszteredménnyel vagy 48 óránál nem régebbi negatív antigén gyorsteszt eredménnyel áll módunkban beengedni.

2022. January 19.

asian sexdollcheap love dollsmall sex doll porncheap sex dolllife like sex dollsasian fuck doll