A tavaly rajtolt Színész házon kívül program márciusi színészével, Kolozsi Borsos Gáborral több alkalommal is találkozhatott a közönség a színházon kívül: rádióban, közösségi média platformokon mesélt magáról, szakmát váltott, és kipróbálta magát jégpálya karbantartóként, majd a YourLivingroom szervezésében egy borkóstoló házigazdája volt.

A székelyudvarhelyi származású színész a Városi Sportklub és a Gyergyói Hoki Klub jóvoltából jégpálya karbantartóként tevékenykedett, rolbát vezetett, korcsolyát fent a városi jégpályán. A szakmaváltás mozzanatait kisfilm örökítette meg.

A YourLivingroom szervezésében március 27-én, a színházi világnap keretén belül Gábor egy borkóstoló házigazdája volt, ahol egy korlátozott számú közönségnek mesélt a borok világáról. Az esemény partnerei a Karpaten Milk, Kenyérműhely és a Sike Borászat voltak.

A Színész házon kívül következő színésze Sosovicza Anna, akivel április közepén találkozhatnak a nézők egy nyílt esemény keretén belül; részletek hamarosan a Figura Facebook oldalán.

2021. március 31.