Füst Milán Boldogtalanok című drámáját januárban mutatta be a Figura társulata egyfajta hibrid előadásként; a színészek játékát egy részletekre összpontosító, élőben forgatott és vágott filmváltozat kíséri a játéktéren kifeszített vetítővásznon.

A nagy érdeklődésre és a korlátozott számú helyekre való tekintettel a színház YouTube csatornáján közvetítjük az előadásból ily módon készült filmet február 19-én, pénteken este 7 órai kezdettel. Fontos hangsúlyozni, hogy a felvétel nem egyenértékű az előadással, hanem egy különleges szemszögből bemutatott hangulatkeltő, amely díjmentesen tekinthető meg, viszont előzetes regisztrációhoz kötött. A virtuális férőhelyek száma limitált, a jelentkezéseket péntek délig fogadjuk a https://forms.gle/PRpRKfKbR4KcfdyG7 linken. Az online nézők kezdés előtt félórával jutnak hozzá a videó elérhetőségéhez e-mailben. A tökéletes élmény érdekében ajánljuk, hogy lehetőségeikhez mérten látogassanak el a Figurához, és élőben is tekintsék meg a Boldogtalanokat.

A négyfelvonásos drámát Albu István vitte színpadra a Figura teljes társulatával és gyergyószentmiklósi tervezők segítségével.

2021. február 16.