A 2021-es év első hónapjában is sokszínű programmal készülünk: Füst Milán Boldogtalanok című drámáját mutatjuk be, műsorra tűzzük a Szín-kron csoport produkcióját, illetve felnőtteknek és gyerekeknek szóló előadások felvételét tesszük közzé.

Kihasználva a vakációs időszakot, két mesejátékot is közvetítünk a kicsiknek, január elsején a Füttyös kalandjait láthatták a gyermekek, január 6-án délelőtt 11 órától a Többsincs királyfi című előadást érhetik el YouTube csatornánkon 24 órán keresztül.

Az idei évadban bemutatott román kortárs dráma, a Stop the Tempo! Faragó Zénó rendezésében január 8-án, pénteken kerül műsorra 19 órai kezdettel. Ezt követően ismét egy korábbi darabot láthat a közönség, Katon Imre 2011-ben bemutatott rendezését, A téboly hétköznapjait. A Szín-kron csoport január 15-16-án fogadja a nézőket, nagy sikerű előadásával, a Kávéházi történetekkel.

Január második felében, 19-én este 7 órai kezdettel mutatjuk be a Boldogtalanok című négyfelvonásos magyar drámát, amit Albu István visz színpadra; az újszerű, hibrid előadást 22-én, a magyar dráma napján ismét megtekinthetik.

Január 27-én a 2010-ben készült Krimi című előadás felvételét tesszük közzé, végezetül Csehov születésnapján, január 29-én az októberben bemutatott Sirályt játsszuk 50%-os teremkapacitással, betartva az érvényben lévő szabályozásokat.

Jegyek válthatók munkanapokon 15-19 óra között a jegypénztárban vagy online a www.biletmaster.ro oldalon.

2021. január 4.