Év végi és eleji előadásokkal várjuk a nézőket virtuálisan és személyesen is, figyelembe véve a jelenleg érvényben lévő szabályozásokat. Színházimozival zárjuk és kezdjük az évet, archív felvételeket teszünk közzé YouTube csatornánkon.

Mivel egy S.Ö.R. nem S.Ö.R., ezért még ebben az évben kettőt játszunk belőle: a tán legismertebb drámaíró életművének szórakoztató kivonata, a Shakespeare Összes Rövidítve december 29-én és 30-án este 7 órai kezdettel lesz látható a Figura stúdiótermében. Az érvényes járványügyi szabályozások értelmében a helyek száma korlátozott. A nyáron bemutatott produkció egy igazi csapatmunka, Barabás Árpád rendező és a három színész: Fodor Alain Leonard, Kolozsi Borsos Gábor valamint Moșu Norbert-László közös játékának eredményeként jött létre.

Egy virtuális archív felvétellel készülünk a szilveszterre, a 2013-ban bemutatott Mandragórát láthatják az év utolsó napján; a videó 19 órától érhető el színházunk YouTube csatornáján. Január elsején gondolunk az elfáradt szülőkre, és a Füttyös kalandjai című gyermekeknek készült előadás felvételét tesszük közzé délelőtt 11 órától. Mindkét előadás 24 órán keresztül érhető el díjmentesen.

Jegyek válthatók munkanapokon 15-19 óra között az előtérben található jegypénztárban vagy a www.biletmaster.ro oldalon.

2020. december 28.