Az utolsó gyergyószentmiklósi Drognaplót december 23-án este 7 órai kezdettel tűzzük műsorra nézők jelenlétében és élőben közvetítve a www.eventim.ro oldalon.

Fodor Alain Leonard egyéni előadását Faragó Zénó vitte színpadra 2017 decemberében Kubiszyn Viktor azonos című műve alapján. A szülinapos produkciót utoljára láthatja a gyergyói közönség élőben vagy online közvetítve.

Az előadás szövege a Drognapló sűrítménye, megtartja a történetet, a pszichikai eltorzulás és a visszatérés, tisztulás különböző stációit. Hogy lehet az, hogy egyesek drogfüggővé válnak és mások nem? Mit nyújt, és mit vesz el ez a világ? Milyen mélyre kell zuhanni ahhoz, hogy már úgy tűnjön, nincs tovább? Mennyire erős kell legyen az az akarat, ami képes visszahozni a realitásba? A produkciónak nem titkolt szándéka a drogprevenciós jelleg, de ugyanakkor tükröt is állít a néző elé. Mert, ha őszinték vagyunk, bevalljuk: mindannyian függői vagyunk valaminek, valakinek. A változni akarás és a hit pedig minden esetben ugyanolyan fontos.

Jegyek a színház előterében kaphatók 15-19 óra között vagy online a www.biletmaster.ro oldalon; az élő közvetítésre ide kattintva vásárolhatók meg.

2020. december 21.