Gyergyószentmiklóson az ezer főre eső igazolt koronavírusos esetek száma 1,5 alá csökkent, így változtak a színházra vonatkozó szabályozások is. Nagy örömünkre 50%-os teremkapacitással fogadhatjuk a nézőket decemberi előadásainkra.

Ma este, december 11-én 19 órától a kétszereplős Kövekkel a zsebében című előadást láthatják (r. Csuja László), amelyben tizenhat karaktert jelenít meg társulatunk két színésze, Kolozsi Borsos Gábor és Moșu Norbert-László. A produkciót ilyen formában még nem tűztük műsorra, hiszen ezalkalommal nézők jelenlétében, élőben is közvetítjük a produkciót.

December 18-án Örkény István tragikomédiája, a Tóték, december 23-án az utolsó Drognapló, valamint 29-30-án a Shakespeare Összes Rövidítve (S.Ö.R.) kerül műsorra. A járványügyi helyzetre való tekintettel élőben is közvetítjük két előadásunkat, így a Kövekkel a zsebében mellett a Drognapló című egyéni produkció megtekinthető online a www.eventim.ro weboldalon.

Jegyek kaphatók az előtérben található jegypénztárban munkanapokon 15 és 19 óra között vagy a www.biletmaster.ro oldalon. Az élő közvetítésekre a www.eventim.ro honlapon szerezhetők be az egységesen 10 lejbe kerülő jegyek.

2020. december 11.