Mivel Gyergyószentmiklóson meghaladta az 1,5-öt az ezer főre jutó igazolt koronavírusos esetek száma, az ennek megfelelő, október 20-tól érvénybe lépett új járványügyi rendelkezések és szabályozások értelmében az előadótermek kapacitásának 30%-át használhatjuk.

Így a ma esti Stop the Tempo!, a szombati Sirály, illetve a 31-én tartandó Abigail bulija című előadásokra korlátozott számban fogadjuk a nézőket, szigorúan betartva a szükséges egészségügyi előírásokat. Színházunkban eddig nem ütötte fel a fejét a vírus, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt meg is előzzük, vigyázva nézőink és saját egészségünkre.

Természetesen, továbbra is fokozott figyelmet fordítunk az előírt higiéniai és egészségügyi szabályokra, belépéskor testhőmérséklet mérést és kézfertőtlenítést végzünk, fertőtlenítőszerrel átitatott lábtörlő áll rendelkezésre. Kötelező a másfél méteres távolságok betartása, valamint a maszk viselése mind a nézők, mind színházunk munkatársai számára az előadások teljes időtartama alatt. Azon vendégeinknek, akik otthon felejtettük maszkjukat, lefertőtlenített, becsomagolt maszkot biztosítunk belépéskor. A termekben előadások előtt és után is szellőztetünk, személyzetünk fertőtleníti a teljes nézőteret, illetve játékteret egyaránt.

Köszönjük a megértést!

2020. október 21.