A kényszerpihenő után újra aktív a Figura Stúdió Színház társulata. Jelenleg három próbafolyamat is zajlik a felújított játéktereken, illetve szabadtéri előadásokat is terveznek június második felében és júliusban.

Három új produkció próbafolyamata vette kezdetét a gyergyószentmiklósi színháznál, LongSingerBorgeson: Shakespeare Összes Rövidítve (S.Ö.R.), Gianina Cărbunariu: Stop the Tempo! című darabokat, illetve Botházi Mária: Biorobot című könyvéből felolvasószínházi előadást készítenek elő a társulat tagjai.

Júniusban minden csütörtökön várják a nézőket, immár az új szabadtéri színpadon játszott előadásokra a Gyere színházba! Nem mersz! jeligével. Bartha Boróka és Tamás Boglár színésznők június 18-án mutatják be a Biorobot című felolvasót Botházi Mária írásaiból. A következő hét csütörtökén, 25-én a 2017-ben bemutatott AKIVÁLASZTOTT lesz látható Dávid A. Péter rendezésében. Július 2-án Marie Jones műve, a Kövekkel a zsebében várja a nézőket. Mindhárom előadás este 8 órától veszi kezdetét a Living-színpadon, rossz idő esetén másnap kerül sor a Figura produkciójára.

Jegyek válthatók a www.biletmaster.ro oldalon, illetve a hétfőtől újra működő jegypénztárban hétköznapokon 15 és 19 óra között. Az eseményeken érvényesek az előírt szabályok, ennek értelmében kötelező a távolságok betartása, a maszk viselése, illetve ajánlott a gyakori kézfertőtlenítés.

2020. június 11.