Tekintettel a koronavírus megelőzésével kapcsolatos közegészségügyi óvintézkedésekre, elmarad a Figura márciusi előadásainak, illetve egyéb jellegű eseményeinek egy része. Ennek következményeként az előtérben található jegypénztár is zárva tart.

A gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház, a helyi intézkedéseknek és szabályozásoknak megfelelően szünetelteti előadásait. Ennek értelmében elmarad a március 13-i Füst, avagy a színház elfoglalása; a 14-ére tervezett Színész házon kívül program borkóstoló estje; a 16-i, diákoknak tervezett Abigail bulija, illetve a március 20-ára időzített Persze című előadás. A további előadásokkal kapcsolatos részleteket a következő hatósági lépések függvényében közöljük.

Amennyiben jegyet váltottak valamelyik fent említett produkcióra, a jegyek ára visszaváltható. Kérjük nézőinket, hogy részletekért érdeklődjenek a 0752 227 011-es telefonszámon vagy az org@figura.ro e-mail címen! Abban az esetben, ha online került sor a jegyvásárlásra, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Biletmaster munkatársaival a biletmaster@eventim.ro címen!

2020. március 12.