A színház törli a márciusi előadásai egy részét a koronavírus-járvány megelőzése miatt érvénybe léptetett közegészségügyi előírások értelmében.

A helyi óvintézkedések miatt elmaradnak a március 13-i Füst, avagy a színház elfoglalása, a március 16-i, diákoknak tervezett Abigail bulija, illetve a 20-ára tervezett Persze című előadások. A Színész házon kívül nevű program keretén belül szervezett március 14-i borkóstoló is elmarad. Abban az esetben, ha már előzetesen jelentkeztek a kóstolóra, a foglalás érvényét veszti.

A további előadásokkal kapcsolatos döntések az illetékes hatóságok következő intézkedéseinek függvényében látnak napvilágot. A kérdéses események a készülő Sirály produkció március 28-i bemutatója és 30-i előadása, valamint a gyermek- és ifjúsági bérlet részeként március 31-re műsorra tűzött Kövekkel a zsebében előadás.

Azok a nézők, akik már jegyet váltottak valamelyik fentebb említett előadásra, az előtérben található jegypénztárban igényelhetik vissza a jegyek árát minden hétköznap 15-19 óra között. Azon érdeklődők, akik online vásároltak belépőt, a biletmaster@eventim.ro e-mail címre írva válthatják vissza jegyeiket.

2020. március 11.