A hétvégén folytatódik a februári Színész házon kívül. A hónap folyamán Bartha Boróka színésznő került a figyelem középpontjába: meglátogattuk az otthonában, ahol a gyerekkoráról, pályaválasztásáról és szabadidős tevékenységeiről mesélt a kamerának, majd kipróbálhatta magát a vendéglátói szakmában a K&K Bistro jóvoltából.

Február 23-án, vasárnap este 19 órától a YourLivingRoomban kibeszélő-show keretén belül Bartha Borókáról egykori színpadi partnerei, barátai és családja mesélnek: színházi anekdoták és eddig nem hallott történetek kerülnek majd terítékre a színésznő munkásságáról és személyes életéről. A kibeszélő-show lényege, hogy az est címszereplője egy ideig csupán megfigyelőként vesz részt a beszélgetésen. Az eseményre a belépés ingyenes!

A Színész házon kívül nevű program célja, hogy a közönség közelebb kerüljön a társulat színészeihez, betekintést nyerjen a mindennapjaikba, kontaktusba kerüljön velük. Minden hónapban egy másik színészen van a hangsúly, aki interjúban mesél magáról, gyerekkoráról, tanulmányairól, valamint korábbi színészéveiről, szerepeiről. Az előtérben kihelyezett színészfal fotói is sok mindent elárulnak az ahónapi főszereplőről. Az előadóknak lehetőségük adódik kipróbálni magukat egy másik szakmában, amit kisfilm formájában láthatnak az érdeklődők.

Bármilyen kezdeményezést, ötletet szívesen meghallgatnak a társulat tagjai.

2020. február 21.