A december az adakozás és az önzetlen felajánlások hónapja. A Figura Stúdió Színház ennek szellemében, a karácsony közeledtének apropóján indítja útjára a szabadjegy-akciót.

Az akció során meghívjuk a gyergyószentmiklósi kultúrafogyasztókat, hogy megvásárolt színházjegy felajánlásával szerezzenek egy szép estét azon városlakók számára, akiknek a színházba járás luxust jelent. A szabadjegyet színházunk olyan személyek számára juttatja el, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy kulturális vagy szabadidős tevékenységekre költsenek.  

A felajánló a színház jegypénztárában egy vagy több teljes árú színházjegyet vált a Figura Stúdió Színház decemberre meghirdetett előadásainak valamelyikére. A megváltott és felajánlott szabadjegyek ezt követően hozzáférhetőek lesznek a színház előcsarnokában felállított alternatív karácsonyfán. Az érdeklődők egyszerűen levehetik a fáról a színházjegyet arra az előadásra, amely a leginkább érdekli, valamint partnereinek közreműködésével a Figura Stúdió Színház juttatja el a célközönséghez.

A felajánlásra szánt színházjegy ára 15 lej, és kiváltható a Figura Stúdió Színház decemberre meghirdetett előadásaira a helyek függvényében.

A kedvezményezettek megőrizhetik anonimitásukat, az adományozók nevét kérésükre nyilvánosságra hozzuk.

Lepjen meg valakit egy színházi estével!

 

Decemberi előadásaink:

December 20. Drognapló

December 27. Persze

December 28. Kövekkel a zsebében

December 29. Tóték 

2019. december 18.