Legújabb készülő előadásához, A Négyszögletű Kerek Erdő díszletéhez öntözőcsöveket, zuhanyslagot és kábeleket (internetkábel, hosszabbító, stb.) gyűjt a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház. A hulladék-adományokat a színház marketing irodájába várják (Művelődési Ház oldalsó bejárat) hétköznap 10-16 óra között. Amennyiben a meghatározott időintervallum nem megfelelő, a színház munkatársai elérhetők a következő e-mail címen: pr@figura.ro.

Kerestetik továbbá 2 darab parabola antenna, illetve kisebb, már nem használatos hangfalak. A segítőkész városlakók között családi belépőt sorsolunk ki az előadás bemutatójára, amelyre januárban kerül sor. Lázár Ervin gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló meséjét Dávid A. Péter viszi színpadra. Az alkotócsapat egyöntetűen fontosnak tartja a környezet védelmét, igyekszik a minél többnemű újrahasznosításra az előadás során; a Ferenczi Zoltán által megálmodott díszlet a fent említett hulladékok mellett műanyagpalackokból, különböző használaton kívüli elektronikai cikkekből épül majd fel.


„Okosabban kellene bánni az embereknek a természettel. Úgy, hogy minden élőlény meglelje benne a maga nyugodalmas élőhelyét.“ (Lázár Ervin)

2019. november 20.