Június 19-én, hétfő este 7 órától a Figura Stúdió Színház nagytermében kerül bemutatásra a kecskeméti Katona József Színház vígjátéka, Cseke Péter rendezésében Marc Camoletti Boeing, Boeing című darabja. A vendégjáték Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont támogatásával valósul meg.

Egy sikeres férfi mögött mindig ott áll egy nő. Vagy kettő. Vagy három. A Párizsban élő, sztárépítész Bernardnak például mindegyik a menyasszonya, ráadásul egyik szebb, mint a másik és természetesen nem tudnak egymásról, sőt szinte nem is járnak a földön egyazon időben!

Aki egy ilyen életvitelt menedzselni tud, az meg is érdemli, hogy nagy kanállal merítsen a saját főztjéből! Hacsak nem kavar egyet rajta valaki, vagy bele nem csapódik egy boeing a levesbe. Az egy férjre jutó légiutas-kísérők száma tehát három, a statisztikát pedig egy szerencsétlen jóbarát rontja…
Marc Camoletti vígjátékán a közönség önfeledten szórakozhat, a darab a Guinnes Rekordok könyvében is megtalálható, mint a legtöbbet játszott francia vígjáték.

Jegyek ára 10 lej. Jegyek válthatók munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között a Figura jegyirodájában, vagy előadás előtt egy órával a színház előcsarnokában. Tel.: 0752-227-011; e-mail: org@figura.ro

Szereposztás:

Bernard: ZAYZON ZSOLT

Robert: NAGY VIKTOR

Judith: MÄRCZ FRUZSINA

Jacqueline: DECSI EDIT

Janet: DOBÓ ENIKŐ

Bertha: SÁRA BERNADETTE


Díszlettervező: SZLÁVIK ISTVÁN

Jelmeztervező: TIHANYI ILDI

Dramaturg: NÉMETH VIRÁG

Rendező: CSEKE PÉTER


2017. június 13.